szombat, június 25, 2011

style icon: Lauren Conrad

Lauren Conrad: reality sztár, divattervező és több millió lány példaképe. Laurent a "Laguna Beach" és a "The Hills" MTV-s realitykből ismerhettük meg és követhettük nyomon az életét. A kaliforniai lány gimisként kezdte a Lagunában, ahol az ő és barátai mindennapjait láthattuk. Mára már azonban a lány felnőtt és igazi nő lett belőle. Mindene a divat, dolgozott a Teen Vogue-nál és a People's Revolution-nél és egy Los Angelesi divatfőiskolában fejezte be tanulmányait. A valóságshowk után megszületett a saját márkája és a kollekciói is, amelyet nagy sikerrel fogadott a szakma. Később pedig kiadott 3 önéletrajzi és 1 divattanácsokat osztogató könyvet.


A realityk kapcsán Laurennek főleg a hétköznapi stílusát ismerték meg a nézők. Több millióan nézték és várták, hogy mi lesz a következő összeállítás, ezért mondhatni, hogy a legtöbbeket inspirálta Lauren. Azért szeretik sokan, mert mindig is az átlagos amerikai, kaliforniai lányt képviselte, elérhető ruhákban és kiegészítőkkel. 


Mint mindenkinek, Laurennek is van egy elegáns, hivatalos "oldala", például ha egy TV showba hívják vagy tárgyalásra, esetleg egy exkluzív partyra. Öltözete mindig szolid, visszafogott, klasszikus és elegáns, mindig tökéletes, sohasem hibázik, minden alkalomra mindig megfelelően öltözik, így sohasem olvashatunk arról, hogy divatbakit követett volna el.

Őszintén szólva én nagyon szeretem Lauren öltözködését, inspiráló. Szeretem, hogy visszafogott, mégis mindig divatos. Tulajdonképpen szinte minden ruháját és kiegészítőjét elfogadnám :D
És mi a Ti véleményetek?

1 megjegyzés: