kedd, június 21, 2011

MMVA 2011

Nemrég került megrendezésre az MMVA vagyis a Much Music Video Award. A jeles zenei díjátadón számos híresség megjelent és fel is lépett. Többek között Lady Gaga, Selena Gomez és Avril Lavigne volt a legjobban várt előadó. Számomra mindig a ruhák a legfontosabbak egy-egy ilyen díjátadónál, úgyhogy most jöjjön egy rövid vörös szőnyeges beszámoló...

Máris a kedvenc párosommal kezdem, akik állítólag már hivatalosan is együtt vannak... Ezt bizonyítja, hogy kéz a kézben jelentek meg a díjátadón. A szexi pár: Nina Dobrev és Ian Somerhalder. Nina Egy kék Georges CHakra Couture ruhát viselt, míg vámpírfiúja, Ian laza nadrágot és inget. A következő Kat Graham, a furfangos boszi, szintén a Vampire Diaries-ből, aki Kristian Addnevik ruhát választott az estére. Végül a tinipophercegnő, Selena Gomez. A szuper stílusérzékkel megáldott Selena egy pezsgőszínű Burberry Prorsum ruhát vett fel egy csodaszép lila Giuseppe Zanotti cipellővel. 

Avril Lavigne maradt a rocker csaj image-nél... én azért szívesen látnám egyszer egy szép koktélruhában... Aztán Bruno Mars, aki nemrég még a drogos botrányáról vált híressé, Zena zakót választott egy rózsaszín inggel. Az utolsó páros pedig a Twilightos Nikki Reed és vőlegénye Paul McDonald. Nikki egy Ronald Abdala ruhát viselt, jövendőbeli férjecskéje pedig egy laza polót, férfias zakóval.

Nektek kinek a ruhája tetszett a legjobban? 

3 megjegyzés:

  1. ohhh thank you for the answer! :)

    VálaszTörlés
  2. I never see this photos. Thanks for share. I love it! Your blog is really cool.

    http://foreverfashion-2011.blogspot.com/

    VálaszTörlés