hétfő, június 13, 2011

candy bag by furla

A tavasz és a nyár is a színekről szól, a vidám, élénk színekről. Ilyenkor bármit be lehet vállalni, neon, pasztell és cukorka színek, minták, virágok, csíkok, stb.


Hála a Furlának, valóra vált az álmunk és megszületett a Candy Bag Collection, amely tökéletes táskákat kínál a nyári és a tavaszi szezonra. A színek a 90-es évek neonos palettáját idézik: zöld, kék, piros, pink, sárga, fekete és átlátszó. Egyik szebb, mint a másik. 


A ráadás pedig az, hogy mindegyik táska 100% műanyag, vagyis teljesen vízállóak, ami nagyon sokszor jól jön, ha belefutunk egy nyári zivatarba, vagy ha strandon, tengerparton vagyunk. A táskák elkészítésénél ötvözték a hagyományos varrás technikáját a modern PVC gyártásával és így született meg a tökéletes méretű, alakú és strapabíró táska, nem lehet nem szeretni...


A világ divatbloggerei amint lehetett rohantak az üzletekbe és be is szereztek egy, vagy akár több plasztikszépséget is. 

Én imádom ezt a kollekciót, végre valami új, nem megszokott. Nagyon szépek a színek, feldobja mindenki hangulatát. Ha választanom kéne, nem menne könnyen...

1 megjegyzés: