szombat, július 09, 2011

style icon: Kathrine (Kate) Middleton

Az év nagy eseménye a királyi pár William és Kate esküvője volt Londonban. Már a nagy esemény előtt is nyomon követte az egész világ a menyasszonyt és figyelte minden lépését, így a ruhatárát is. Katherine stílusa elegáns, kifinomult és nőies. Nem lenne szép, ha az újdonsült feleség kivágott ruhában jelenne meg vagy hasonló... Ezt Kate is tudja és az udvar is, ezért mindig odafigyel erre és tökéletesen alkalomhoz illően öltözik fel.
Június 30-án az ifjú pár "turnéra" indult Kanadába és az USA-ba, így volt mit fényképezgetni a papparazzóknak. Természetesen Kate ruhái is nagyon nagy hangsúlyt kaptak, a legtöbb pletykalap napról napra tudósított az eseményekről, mit csinált a pár, milyen kötelességeket teljesítettek és persze, hogy mit viselt a lassan már divatikonná nőtt Katherine.
Eddig is példamutatónak tartottam a stílusát, szóval már régóta érett ez a "style icon" post, de csak a lenti ruhák közül a DVF zöld csodáját látva döntöttem úgy, hogy na most megírom ezt a bejegyzést, mert érdemes elolvasni és sokan tanulhatnak Kate-től.

1. ruha: Erdem
2. ruha: Issa
3. ruha: Reiss
4. ruha: Issa

1. ruha: Catherine Walker, cipő: Tabitha Simmons
2. ruha: La Garconne, clutch: LK Bennett, fülbevaló: Links of London
3. ruha: Malene Birger, cipő: LK Bennett
4. farmer: J Brand "811"

1. ruha: Jenny Packham
2. blúz: Alice by Temperley London "Armonia"
3. ruha: Roksanda Ilincic
4. ruha: Diane von Fürstenberg

Mindegyik ruha csodás és Kate megmutatta lazább oldalát is, amikor farmert vett fel... Kedvenceim a zöld és a sárga ruha. Köszönet a képekért justjared.com-nak!
Nektek hogy tetszik a dutchess stílusa?


Ha a képeket nagyobb méretben is látni akarod, akkor kattints rájuk és megjelennek egy új oldalon eredeti méretben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése