kedd, augusztus 30, 2011

star wardrobe: Kardashians

Minden divatrajongót érdekel egy-egy divatikon ruhatára, gradróbja. Az Instyle magazin most a 3 Kardashian lány ruhatárát mutatja be Nekünk képek segítségével. Mindhárom lánynak más a stílusa, ami nem csak a ruhákon látszik, hanem magán a gardrób berendezésén is.

Kim Kardashian

Kim számára annyira fontos a divat, hogy még az egyik vendégszobáját is átalakíttatta, hogy nagyobb legyen a gardróbja. Az újdonsült feleség ékszeres ládája sem akármilyen, elmondása szerint sohasem kölcsönöz a vörös szőnyegre, minden szükséges ékszer (gyémánt) a rendelkezésére áll. 

Khloe Kardashian


Khloe ruhatárának legnagyobb kincsei a cipői. A 27 éves valóság-show sztár imádja a Louboutin cipellőket, műalkotásként tekint rájuk, így méltó helyet foglalnak el a gardróbjában.

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian nővér a ruhák mellett emlékeket, családi ereklyéket is gyűjtöget otthonos kis gardróbjában. A 3 lány gyakran ad kölcsön egymásnak ruhákat, kiegészítőket is. Kourtney elmondása szerint inkább Khloé-tól kölcsönöz táskákat, mert ő sokkal szívesebben adja kölcsön.

Ha a képeket nagyobb méretben is látni akarod, akkor kattints rájuk és megjelennek egy új oldalon eredeti méretben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése